Assessment in natuurlijk leiderschap

 

Word een natuurlijke leider en breng je onderneming naar een nieuw niveau met Fjalk’s assessment

Het assessment in natuurlijk leiderschap van Fjalk hanteert een persoonlijke aanpak voor iedere deelnemer en zorgt voor resultaat, of je nu een bedrijfsleider, manager, of ander soort medewerker binnen je organisatie bent.

Natuurlijke leiders zorgen voor loyale klanten

Het hebben van natuurlijke leiders binnen je onderneming is van vitaal belang om duurzame groei mogelijk te maken. Enkel deze personen zullen kunnen bijdragen tot het boosten van de authenticiteit van jouw bedrijf en zo zorgen voor ongeziene aantrekkingskracht naar klanten toe.

 

Het probleem voor vele bedrijven is dat het niet altijd vanzelfsprekend is om te bepalen welke eigenschappen een specifieke medewerker dient te optimaliseren om een natuurlijk leider te zijn. Dit is waar het assessment in natuurlijk leiderschap van Fjalk jou zal helpen.

 

CONCRETE WERKWIJZE DIE NATUURLIJKE LEIDERS CREËERT

Ons team ontwikkelde haar uniek assessment in natuurlijk leiderschap om nauwkeurig vast te stellen welke leiderschapscapaciteiten een persoon bezit om zijn of haar medewerkers op een optimale manier te leiden en zo duurzame groei binnen het bedrijf te stimuleren. Langs de andere kant determineren we welke leiderschapskwaliteiten de persoon nog verder dient te ontwikkelen om een echte natuurlijke leider te worden.

Onze revolutionaire werkwijze maakt gebruik van IJslandse paarden om het leiderschapspotentieel van de kandidaat te bepalen. Het gebruik van deze methode stimuleert de deelnemer om compleet zichzelf te zijn tijdens de sessie. Deze factor, in combinatie met verschillende interactie-oefeningen, laat Fjalk toe een accurate evaluatie te maken omtrent verscheidene aspecten van natuurlijk leiderschap in deze persoon.

 

Op basis van deze sessie stellen wij op maat gemaakte feedback op in verband met de natuurlijke leiderschapskwaliteiten en leveren een concrete output die meteen aanzet tot actie.

ERVARINGEN
Alles begint bij...paardencoaching! Een ware eye-opener, praten kunnen ze niet maar vertellen doen ze als geen ander :-). Het brengt je een oprecht en waarheidsgetrouw zelfinzicht waar je nadien verder mee aan de slag kan bij de vervolgsessies. Door middel van individuele gesprekken en oefeningen ga je dieper in op hetgeen écht in jou vanbinnen ...
Van Vooren Frederik
Ik kreeg de geweldige opportuniteit om Peter Van Welden, CEO van de start up company Fjalk, te leren kennen om bij hem mijn natuurlijk leiderschap te toetsen. Peter toonde een business gerichte aanpak en dit op een zeer menselijke manier gecombineerd met sterk ontwikkelde analytische vaardigheden. Peter is an sich ook een “out of the box” mot ...
Michèle George
Of ik geslaagd ben? Zeker weten! want je kan geen foute dingen doen of zeggen. Er zijn altijd sterke én te ontwikkelen punten.
Carla, Fiscadvies
Een belangrijk traject voor managers. Je staat stil bij jezelf en zet alles in het juiste perspectief.
Frederik, Istoir
Ik ben er alvast van overtuigd dat geen enkel assessment op zo’n korte tijd zo’n eerlijke en diepgaande feedback over iemand kan geven.
Eva, Biscuiterie Thijs
Bekijk alle ervaringen >
FJALK TALKS
Vaststellingen en vragen..

De antwoorden vanuit Authentiek Ondernemen!

Lees meer >
Getuigenis: Assessment met IJslandse paarden!.

Lees meer >
Nathalie Arteel van bedrijf Arteel.

Lees meer >
Vera Smets van bedrijf Fincover.

Lees meer >
Mieke Cassiers van bedrijf Chocola-Tuti.

Lees meer >
Bekijk onze talks >
Start je eigen duurzame verhaal

Benieuwd wat Fjalk voor jou en je onderneming kan doen? Laat het dan zeker aan ons weten.
Je krijgt binnen de 24 uur een antwoord.

Verstuur >