Coaching in natuurlijk leiderschap

 

Word een leider die medewerkers inspireert met coaching van Fjalk

Doorloop ons coaching traject en word een natuurlijke leider die het heft in handen neemt om zijn of haar organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Coaching traject dat authentiek ondernemen mogelijk maakt

Onze coaching sessie zorgt ervoor dat jouw onderneming voldoet aan de voorwaarden om authentiek te ondernemen. Door authentiek te ondernemen zal een bedrijf een sterke stijging zien in haar aantal loyale, prijsongevoelige klanten en zullen de economische voordelen onmiskenbaar aanwezig zijn. Authentiek ondernemen binnen een organisatie is echter enkel waar te maken wanneer sleutelfiguren binnen het bedrijf alle eigenschappen van een natuurlijke leider inzetten.

 

Om deze reden ontwikkelde Fjalk haar uniek coaching traject, en dit volledig op maat.

Contacteer Fjalk voor coaching in natuurlijk leiderschap!

Tailor-made coaching die krachtige groei stimuleert

Gedurende een traject van vijf maanden voorziet Fjalk coaching voor leidinggevenden om als natuurlijke leider te kunnen functioneren. Via een hoogstpersoonlijke en intensieve coaching worden er competenties ontwikkeld die bijdragen tot natuurlijk leiderschap.

 

We leggen de lat in ons coaching traject hoog, omdat bedrijven vandaag in een vrije en complexe omgeving dienen te excelleren. Vijf maanden lang geniet je de volledige aandacht van Fjalk.

 

Tijdens deze vijf maanden zal je eerst ons unieke assessment ondergaan, waarna je actieve coaching sessies met ons team doorloopt en consistente begeleiding van Fjalk geniet.

Via een hoogstpersoonlijke en intensieve coaching worden er competenties ontwikkeld die bijdragen tot natuurlijk leiderschap.

De voordelen van onze coaching sessies

We zetten al onze expertise in zodat je, bij het afsluiten van dit coaching traject, alle eigenschappen van een natuurlijk leider bezit en effectief de waarden van het bedrijf zal overbrengen naar klanten en medewerkers toe op een authentieke wijze om zo het bedrijf de voordelen van authentiek ondernemen te doen ervaren.

 

Op deze manier zal je na jouw coaching helemaal klaar zijn om bij te dragen aan de authenticiteit en daardoor succes binnen de organisatie zal teweegbrengen.

 

 

Meld je nu aan voor ons straffe coaching traject!

Doorloop nu ons coaching traject en neem de eerste stap richting sterke bedrijfsgroei!

ERVARINGEN
Alles begint bij...paardencoaching! Een ware eye-opener, praten kunnen ze niet maar vertellen doen ze als geen ander :-). Het brengt je een oprecht en waarheidsgetrouw zelfinzicht waar je nadien verder mee aan de slag kan bij de vervolgsessies. Door middel van individuele gesprekken en oefeningen ga je dieper in op hetgeen écht in jou vanbinnen ...
Van Vooren Frederik
Ik kreeg de geweldige opportuniteit om Peter Van Welden, CEO van de start up company Fjalk, te leren kennen om bij hem mijn natuurlijk leiderschap te toetsen. Peter toonde een business gerichte aanpak en dit op een zeer menselijke manier gecombineerd met sterk ontwikkelde analytische vaardigheden. Peter is an sich ook een “out of the box” mot ...
Michèle George
Of ik geslaagd ben? Zeker weten! want je kan geen foute dingen doen of zeggen. Er zijn altijd sterke én te ontwikkelen punten.
Carla, Fiscadvies
Een belangrijk traject voor managers. Je staat stil bij jezelf en zet alles in het juiste perspectief.
Frederik, Istoir
Ik ben er alvast van overtuigd dat geen enkel assessment op zo’n korte tijd zo’n eerlijke en diepgaande feedback over iemand kan geven.
Eva, Biscuiterie Thijs
Bekijk alle ervaringen >
FJALK TALKS
Vaststellingen en vragen..

De antwoorden vanuit Authentiek Ondernemen!

Lees meer >
Getuigenis: Assessment met IJslandse paarden!.

Lees meer >
Nathalie Arteel van bedrijf Arteel.

Lees meer >
Vera Smets van bedrijf Fincover.

Lees meer >
Mieke Cassiers van bedrijf Chocola-Tuti.

Lees meer >
Bekijk onze talks >
Start je eigen duurzame verhaal

Benieuwd wat Fjalk voor jou en je onderneming kan doen? Laat het dan zeker aan ons weten.
Je krijgt binnen de 24 uur een antwoord.

Verstuur >