Open workshop: Authentiek Ondernemen als hefboom tot duurzame groei

 

Maak het verschil in de markt en neem voorsprong met Fjalk's workshop in authentiek ondernemen

Onze workshop in authentiek ondernemen hanteert een doelgerichte, strategische aanpak die jou op weg zet je bedrijf op authentieke wijze te leiden en zo een referentiepositie uit te bouwen binnen je markt en loyale klanten te creëren.

Word het bedrijf dat klanten kiezen met deze workshop in authentiek ondernemen

Klanten en medewerkers gaan meer en meer bewust op zoek naar bedrijven die hen niet alleen meerwaarde geven, maar hen ook een kader bezorgt dat vertrouwen oproept. Bedrijven die op een strategische wijze handelen vanuit een insteek die gebaseerd is op integriteit en authenticiteit gaan morgen de referentie worden zowel als aantrekkelijke werkgever, maar ook als bevoorrechte partner. Managers binnen een organisatie laten toe om deze mindshift te maken.

 

Tijdens deze unieke workshop in authentiek ondernemen ontdekken managers hoe zij zowel vanuit een strategische, tactische en operationele insteek morgen met de bewuste keuze voor ‘Authentiek Ondernemen’ een economisch en maatschappelijk verschil kunnen maken. Dit onderbouwde businessmodel, dat u volledig zal leren kennen tijdens onze workshop, laat toe om rendabele en duurzame groei te realiseren!

Deze workshop in authentiek ondernemen zal jou interessante en boeiende concepten doen ontdekken die dadelijk toepasbaar en te integreren zijn in jouw dagelijkse business.

Ook zal Bob Van Steenweghen, Marketing & Corporate Affairs Manager bij de internationaal succesvolle logistieke dienstverdeler H. Essers, tijdens de workshop een praktische business case toelichten. Een waardevolle ervaring voor iedere manager, zonder twijfel!

 

 

Wat je van onze workshop authentiek ondernemen mag verwachten

Deze workshop in authentiek ondernemen zal jou interessante en boeiende concepten doen ontdekken die dadelijk toepasbaar en te integreren zijn in jouw dagelijkse business. Jouw eigen praktijk staat centraal!

 

 

Workshop voor ambitieuze managers

Onze workshop in authentiek ondernemen focust zich op managers die op een bewuste wijze het verschil wensen te maken. Niet enkel vandaag, maar ook morgen!

Indien onze workshop in authentiek ondernemen jouw verwachtingen niet ingevuld heeft, neemt Fjalk haar verantwoordelijkheid op en dien je niets te betalen.

Waar focust Fjalk’s workshop in authentiek ondernemen vooral op?

Tijdens deze workshop kom je te weten hoe je het beste in jouw bedrijf en jouw medewerkers naar boven brengt, hoe authentiek ondernemen hierbij kan bijdragen en wat jouw rol hierbij is als manager.

 

Ook leer je tijdens de workshop hoe je bedrijf naar klanten toe authentiek over komt en welke voordelen dit met zich meebrengt. Je komt te weten wat de relatie is tussen het DNA van jouw bedrijf en hoe klanten dit als toegevoegde waarde zien.

 

Je verkrijgt alle noodzakelijke inzichten in natuurlijk leiderschap, wat een belangrijke bouwsteen is om authentiek te kunnen ondernemen en alle medewerkers rondom jezelf zal helpen sterker te presteren.


Tot slot zal elke deelnemer tijdens onze workshop in authentiek ondernemen samen met ons een persoonlijk actieplan uitwerken, zodat je meteen aan de slag kan na het afronden van Fjalk’s workshop in authentiek ondernemen.

Timing en locatie

26 augustus

 

De workshop start om 9u00 en eindigt om 16u45

 

Faculty Club Leuven

 

 

Investering

De investering bedraagt 765€. In dit budget is alle werkmateriaal en ondersteuning inbegrepen.

 

 

De Fjalk-kwaliteitsgarantie van onze opleidingen en workshops

Indien onze workshop in authentiek ondernemen jouw verwachtingen niet ingevuld heeft, neemt Fjalk haar verantwoordelijkheid op en dien je niets te betalen.

schrijf je in

Voor welke sessie wens je je in te schrijven?

ERVARINGEN
Ik kreeg de geweldige opportuniteit om Peter Van Welden, CEO van de start up company Fjalk, te leren kennen om bij hem mijn natuurlijk leiderschap te toetsen. Peter toonde een business gerichte aanpak en dit op een zeer menselijke manier gecombineerd met sterk ontwikkelde analytische vaardigheden. Peter is an sich ook een “out of the box” mot ...
Michèle George
Of ik geslaagd ben? Zeker weten! want je kan geen foute dingen doen of zeggen. Er zijn altijd sterke én te ontwikkelen punten.
Carla, Fiscadvies
Een belangrijk traject voor managers. Je staat stil bij jezelf en zet alles in het juiste perspectief.
Frederik, Istoir
Ik ben er alvast van overtuigd dat geen enkel assessment op zo’n korte tijd zo’n eerlijke en diepgaande feedback over iemand kan geven.
Eva, Biscuiterie Thijs
Bekijk alle ervaringen >
FJALK TALKS
Vaststellingen en vragen..

De antwoorden vanuit Authentiek Ondernemen!

Lees meer >
Getuigenis: Assessment met IJslandse paarden!.

Lees meer >
Nathalie Arteel van bedrijf Arteel.

Lees meer >
Vera Smets van bedrijf Fincover.

Lees meer >
Mieke Cassiers van bedrijf Chocola-Tuti.

Lees meer >
Bekijk onze talks >
Start je eigen duurzame verhaal

Benieuwd wat Fjalk voor jou en je onderneming kan doen? Laat het dan zeker aan ons weten.
Je krijgt binnen de 24 uur een antwoord.

Verstuur >