Authentiek & ambitieus
Ontdek ons aanbod >
Groei uit tot authentieke onderneming

Je wilt dat je bedrijf zich onderscheidt in jouw markt en dé referentie wordt. Samen met Fjalk maak je die ambitie waar. De sleutel is authentiek en natuurlijk leiderschap. Daarbij vertrek je écht vanuit de missie van je bedrijf. Want hoewel bijna alle ondernemingen een missie hebben, doen ze er bitter weinig mee. Klanten voelen dat, waardoor de klik wegblijft of vervaagt. Fjalk begeleidt je om de daad bij het woord te voegen, je werknemers en klanten tot in hun kern te raken en hen tot ambassadeurs te transformeren. Neem je bedrijf serieus en word authentiek ondernemer.

Ja, ik word authentiek leider >
Icelandic horses,
the secret
to discovering
natural leadership
Vertrek vanuit
je missie

Als leider wil je natuurlijk dat je bedrijf groter wordt. Je hebt hard gewerkt om je startdagen te ontgroeien. Nu reikt je ambitie verder. Maar de ontwikkeling van je bedrijf hangt nog te sterk af van externe factoren. En om echt duurzaam te groeien, moet het zich onderscheiden in je markt. Notoriteit worden. Fjalk ondersteunt jou en je medewerkers om naar de waarom van je bedrijf te handelen. Dan beleven je klanten en medewerkers jouw merk écht en staan ze volledig achter je bedrijf. Zo trek je de juiste klanten aan, word je winstgevender en vind je het talent dat zich echt identificeert met je bedrijf en zich emotioneel connecteert. Daarop kun je elke dag rekenen. Een ware boost voor de 4 P’s: Planet, People, Prosperity en Profit.

 

Ontdek het DNA van Fjalk
Word binnen jouw bedrijf een natuurlijk leider

Fjalk coacht je bedrijf graag om duurzaam te groeien.
Daarom hebben we een ruim aanbod ontwikkeld:

Tijdens werkmeetings bepalen de Fjalk-experten en je management het DNA – een stevige basis om de structuren, systemen en processen te optimaliseren.

Consultancy
Consultancy

Je kunt alleen duurzame groei realiseren en jezelf als bedrijf onderscheiden als je het strategische kader scherp hebt gedefinieerd.

Fjalk legt je authenticiteit onder de loep.

Research
inzichten dankzij Research

Alleen met de juiste data en inzichten kan een organisatie de optimale koers varen.

Fjalk achterhaalt of je managers en medewerkers natuurlijk leider kunnen worden.

Assessment Coaching
Assessment EN Coaching

Natuurlijk leiderschap is de belangrijkste hefboom voor authentiek ondernemen. Hoe meer managers en medewerkers zich als natuurlijke leider gedragen, hoe dichter je bedrijf bij zijn WHY en strategie komt. Volgens wetenschappers gedraagt 1 op 10 mensen zich als natuurlijke leider. Werk aan de winkel!

Al onze workshops hebben 1 doel: competenties aanscherpen zodat interne én externe klanten een meerwaarde ervaren die stoelt op het strategische kader van je bedrijf.

Opleidingsessies
Inspirerende opleidingssessies

Met de specifieke workshops van Fjalk kunnen je leidinggevenden en medewerkers specifieke competenties verder ontwikkelen en aanscherpen zodat ze de juiste toegevoegde waarde bieden vanuit het perspectief van authentiek ondernemerschap.

Bekijk het volledige aanbod van Fjalk >
ONS DOEL?

Jij ontdekt waar je al staat en krijgt de juiste handvatten om je weg naar authentiek ondernemen vrij te maken. Zo realiseert Fjalk elke dag zijn eigen missie: bedrijven authentiek doen ondernemen zodat ze bijdragen aan een waardevolle economie, vandaag, morgen én overmorgen.

Contacteer ons >
ERVARINGEN
Alles begint bij...paardencoaching! Een ware eye-opener, praten kunnen ze niet maar vertellen doen ze als geen ander :-). Het brengt je een oprecht en waarheidsgetrouw zelfinzicht waar je nadien verder mee aan de slag kan bij de vervolgsessies. Door middel van individuele gesprekken en oefeningen ga je dieper in op hetgeen écht in jou vanbinnen ...
Van Vooren Frederik
Ik kreeg de geweldige opportuniteit om Peter Van Welden, CEO van de start up company Fjalk, te leren kennen om bij hem mijn natuurlijk leiderschap te toetsen. Peter toonde een business gerichte aanpak en dit op een zeer menselijke manier gecombineerd met sterk ontwikkelde analytische vaardigheden. Peter is an sich ook een “out of the box” mot ...
Michèle George
Of ik geslaagd ben? Zeker weten! want je kan geen foute dingen doen of zeggen. Er zijn altijd sterke én te ontwikkelen punten.
Carla, Fiscadvies
Een belangrijk traject voor managers. Je staat stil bij jezelf en zet alles in het juiste perspectief.
Frederik, Istoir
Ik ben er alvast van overtuigd dat geen enkel assessment op zo’n korte tijd zo’n eerlijke en diepgaande feedback over iemand kan geven.
Eva, Biscuiterie Thijs
Bekijk alle ervaringen >
FJALK TALKS
Vaststellingen en vragen..

De antwoorden vanuit Authentiek Ondernemen!

Lees meer >
Getuigenis: Assessment met IJslandse paarden!.

Lees meer >
Nathalie Arteel van bedrijf Arteel.

Lees meer >
Vera Smets van bedrijf Fincover.

Lees meer >
Mieke Cassiers van bedrijf Chocola-Tuti.

Lees meer >
Bekijk onze talks >
Start je eigen duurzame verhaal

Benieuwd wat Fjalk voor jou en je onderneming kan doen? Laat het dan zeker aan ons weten.
Je krijgt binnen de 24 uur een antwoord.

Verstuur >