Authentiek & ambitieus
Ontdek ons aanbod >
Het DNA
van Fjalk

Fjalk opent voor jou de wereld van authentiek ondernemen. Bij ons krijg je geen standaard coaching of opleiding. Wel pure, persoonlijke begeleiding op zoek naar je sterktes, je werkpunten én je potentieel om een natuurlijke leider te worden.

Contacteer ons >
IJsland als
rode draad

Bij Fjalk begeleiden we je om krachtig en langdurig te groeien. Peter toont je stap voor stap wat authentiek leiderschap is en hoe dat werkt. IJsland speelt daarin een belangrijke rol, want daar is authenticiteit heel normaal. In je zoektocht naar jezelf als leider, zetten we ook pure IJslandse paarden in. Dat is een adembenemende en confronterende ervaring, want zij houden je een spiegel voor en tonen je wie je werkelijk bent. Je krijgt diepgaande inzichten waaruit je de kracht put om volledig volgens je kernwaarden te handelen. Zo trek jij uiterst loyale klanten en medewerkers aan en groeit je bedrijf uit tot een notoriteit in je sector.

De eerste stap:
natuurlijk leiderschap
De weg naar
authentiek ondernemen

Samen met Fjalk ontdek je alles over authentiek ondernemen. Je gaat op zoek naar je missie of uiteindelijke doel. Want dat is altijd je vertrekpunt als authentieke ondernemer. Werkelijk ál je handelingen en beslissingen ademen dat waarvoor je staat en wat je uiteindelijk wilt realiseren. Dat komt van binnenuit en straal je uit over je klanten, medewerkers en de markt. Fjalk helpt je dat punt te bereiken. Want hoe beter je communicatie en daden overeenkomen met de manier waarop anderen je bedrijf ervaren, hoe authentieker en betrouwbaarder je bedrijf is. En hoe realistischer je duurzame groei.

De weg naar
authentiek ondernemen
De eerste stap:
natuurlijk leiderschap

Alleen natuurlijke leiders kunnen authentiek ondernemen. Zij vormen de schakel tussen de missie van het bedrijf, de eigenheid van de medewerkers en hun eigen DNA. Om natuurlijke leider te worden, moet je aan drie voorwaarden voldoen:

  • Je kent jezelf door en door.
  • Je blijft altijd jezelf en laat je niet leiden door grillen.
  • Je speelt vanuit je missie in op interne en externe invloeden.


Fjalk stelt haar expertise ter beschikking om van jou een natuurlijke leider te maken die authentiek onderneemt. Zo dragen we bij tot een waardevolle economie, vandaag én morgen.

Ontdek ons aanbod >
ERVARINGEN
Alles begint bij...paardencoaching! Een ware eye-opener, praten kunnen ze niet maar vertellen doen ze als geen ander :-). Het brengt je een oprecht en waarheidsgetrouw zelfinzicht waar je nadien verder mee aan de slag kan bij de vervolgsessies. Door middel van individuele gesprekken en oefeningen ga je dieper in op hetgeen écht in jou vanbinnen ...
Van Vooren Frederik
Ik kreeg de geweldige opportuniteit om Peter Van Welden, CEO van de start up company Fjalk, te leren kennen om bij hem mijn natuurlijk leiderschap te toetsen. Peter toonde een business gerichte aanpak en dit op een zeer menselijke manier gecombineerd met sterk ontwikkelde analytische vaardigheden. Peter is an sich ook een “out of the box” mot ...
Michèle George
Of ik geslaagd ben? Zeker weten! want je kan geen foute dingen doen of zeggen. Er zijn altijd sterke én te ontwikkelen punten.
Carla, Fiscadvies
Een belangrijk traject voor managers. Je staat stil bij jezelf en zet alles in het juiste perspectief.
Frederik, Istoir
Ik ben er alvast van overtuigd dat geen enkel assessment op zo’n korte tijd zo’n eerlijke en diepgaande feedback over iemand kan geven.
Eva, Biscuiterie Thijs
Bekijk alle ervaringen >
FJALK TALKS
Vaststellingen en vragen..

De antwoorden vanuit Authentiek Ondernemen!

Lees meer >
Getuigenis: Assessment met IJslandse paarden!.

Lees meer >
Nathalie Arteel van bedrijf Arteel.

Lees meer >
Vera Smets van bedrijf Fincover.

Lees meer >
Mieke Cassiers van bedrijf Chocola-Tuti.

Lees meer >
Bekijk onze talks >
Start je eigen duurzame verhaal

Benieuwd wat Fjalk voor jou en je onderneming kan doen? Laat het dan zeker aan ons weten.
Je krijgt binnen de 24 uur een antwoord.

Verstuur >