Begeleiding in Authentiek Ondernemen

Bedrijven die duurzaam wensen te groeien, kunnen niet anders dan in te zetten op Authentiek Ondernemen. Hierbij kunnen enkel de juiste resultaten gerealiseerd worden op basis van een doordacht tactisch plan dat uitgezet wordt nadat de strategische keuze voor Authentiek Ondernemen in consensus op managementlevel genomen is.

 

Fjalk begeleidt bedrijfsleiders en management in dit strategisch beslissingsproces. Als een onafhankelijk gids zorgt Fjalk dat de juiste items op een gestructureerde wijze worden aangepakt. Efficiëntie en expertise staan voor Fjalk centraal. Indien je zelf de nodige inzichten wenst op te doen, kan je steeds onze workshop authentiek ondernemen volgen.

Het fundament van Authentiek Ondernemen ligt in een duidelijk omschreven purpose (of "why") van de organisatie. Indien deze niet helder, gekend en of gedragen is door het management en de medewerkers zal Authentiek Ondernemen blijven hangen op het niveau van een ‘buzzword’. Door de uitgesproken expertise, zal Fjalk dit begrippenkader helder mee formuleren, maar voornamelijk doen verankeren binnen de organisatie. Alleen zo zal de cultuur ondersteunend werken in de realisatie van duurzame groei.

 

Tevens zal Authentiek 0ndernemen er effectief voor zorgen dat de klanten en interne medewerkers de juiste experiences ervaren tijdens de gedefinieerde touchpoints van de customer life cycle. Hierdoor zal Fjalk samen met management de processen, structuren, competenties en systemen benoemen die een impact hebben op deze experiences.

 

Wens je als bedrijf Authentiek Ondernemen als hefboom tot duurzame groei hard te maken dan staat Fjalk paraat om met haar passie en kennis dit te realiseren. En alleen hierdoor zal duurzame groei en de hiermee samenhangende resultaten bekomen worden.

 


Bedrijven die duurzaam wensen te groeien, kunnen niet anders dan in te zetten op Authentiek Ondernemen.
Heb je interesse? Aarzel dan niet om onderstaand formulier in te vullen om in contact te komen met onze experts!
ERVARINGEN
Alles begint bij...paardencoaching! Een ware eye-opener, praten kunnen ze niet maar vertellen doen ze als geen ander :-). Het brengt je een oprecht en waarheidsgetrouw zelfinzicht waar je nadien verder mee aan de slag kan bij de vervolgsessies. Door middel van individuele gesprekken en oefeningen ga je dieper in op hetgeen écht in jou vanbinnen ...
Van Vooren Frederik
Ik kreeg de geweldige opportuniteit om Peter Van Welden, CEO van de start up company Fjalk, te leren kennen om bij hem mijn natuurlijk leiderschap te toetsen. Peter toonde een business gerichte aanpak en dit op een zeer menselijke manier gecombineerd met sterk ontwikkelde analytische vaardigheden. Peter is an sich ook een “out of the box” mot ...
Michèle George
Of ik geslaagd ben? Zeker weten! want je kan geen foute dingen doen of zeggen. Er zijn altijd sterke én te ontwikkelen punten.
Carla, Fiscadvies
Een belangrijk traject voor managers. Je staat stil bij jezelf en zet alles in het juiste perspectief.
Frederik, Istoir
Ik ben er alvast van overtuigd dat geen enkel assessment op zo’n korte tijd zo’n eerlijke en diepgaande feedback over iemand kan geven.
Eva, Biscuiterie Thijs
Bekijk alle ervaringen >
FJALK TALKS
Vaststellingen en vragen..

De antwoorden vanuit Authentiek Ondernemen!

Lees meer >
Getuigenis: Assessment met IJslandse paarden!.

Lees meer >
Nathalie Arteel van bedrijf Arteel.

Lees meer >
Vera Smets van bedrijf Fincover.

Lees meer >
Mieke Cassiers van bedrijf Chocola-Tuti.

Lees meer >
Bekijk onze talks >
Start je eigen duurzame verhaal

Benieuwd wat Fjalk voor jou en je onderneming kan doen? Laat het dan zeker aan ons weten.
Je krijgt binnen de 24 uur een antwoord.

Verstuur >